Thursday, June 23, 2011

AKU TERINGIN NAK HACK BLOG

Assalamualaikum...


Macam best pulak segmen Abang Ben kali ni..nak join-nak join  jugak la..hehhee...
walaupun segmen yang ternyata kejam...hahaha...aku suka kejam-kejam ni..wakakaka...(gelak nakal..)

http://www.benashaari.com/2011/06/segmen-teringin-nak-hack-blog-orang.html

okla..Blog yang aku teringin nak hack ialah Blog Cik Epal yang gojezzzzz tu...i like...!!!!!!!!
suka-suka sangat blog dia sebab ayat-ayat manis dia buat hati tertawan..hari-hari pun mahu
terjah blog dia...menghiburkan sungguh dikalaku kebosanan..ceewahhhhhhhhhhhhh...

ok bubbye...

8 comments:

Syazwan said...

cik epal!!

Afrida Abdullah said...

hehe.,,,yuppp...:)

sue perbs.. said...

ade segmen bru.. hehe.. nk hack sape ye

Afrida Abdullah said...

Sue nk join ke..dh tutup la...btw nk hack sape ye?

Izzat Nazmi Saiful Bahri said...

wahhh.. nak hack cik epal ye... heee~

teringin nak hack blog

genkconer said...

Genk singgah sini dan follow
Nak tengok sapa yang nak kena hack..adakah genk??hehe

Jom join segmen kat blog genk

http://genkcorner.blogspot.com/2011/05/segmen-makan-angin-bersama-genkcorner.html

ShidaHaron said...

hamboi, nak hack cik epal. hahaha. kalau dia tahu, diab aling epal banyak-banyak kat ko nanti. haha

ShidaHaron said...

saya tag awak ni : http://comelvscomot.blogspot.com/2011/06/contest-blog-saya-comel.html