Friday, April 29, 2011

Rossa - Ku Menunggu

Dimulakan dengan lafaz Bismillahirrahmanirrahim...


Assalamualaikum...



kawan-kawan..lama betol aku tak update..rasanya tiap-tiap minggu pun
aku cakap benda yang sama kan...semua sebab aku malas..malas..

macam mana  nak kasi rajin ye...aku ni ikut mood..so  korang tunggu
mood aku ada baik cikit baru ada chance baca new entry dari aku..

hehe...maafla kalau korang jemu menunggu..cakap bab menunggu
teringat lagu rossa Ku menunggu..ala lagu yang kontroversi tu...
mesti korang tau kan..kan..
aku suka lirik lagu tu...suka sesangattt..

korang hayatila sendiri lirik lagu kat bawah ni ye...

Rossa - Ku Menunggu

hemmm … hemm hei hey …

Ku menunggu
ku menunggu kau putus dengan kekasihmu
takkan ku ganggu kau dengan kekasihmu
ku kan selalu disini untuk menunggumu

cinta itu,
ku berharap kau kelak cintai aku
saat kau tak bersama kekasihmu
ku lakukan semua agar kau cintai aku

reff :
haruskah ku bilang cinta
hati senang namun bimbang
ada cemburu juga rindu
ku tetap menunggu..

haruskah ku bilang cinta
hati senang namun bimbang
kau sudah ada yang punya
ku tetap menunggu

datang padaku
ku tahu kelak kau datang kepadaku
saat kau sadar betapa ku cintaimu
ku kan selalu setia untuk menunggumu

repeat reff

haruskah ku bilang cinta
hati senang namun bimbang
ada cemburu dan juga rindu
dan aku tetap menunggu

haruskah ku bilang cinta
hati senang namun bimbang
dan kau sudah ada yang punya
ku tetap menunggu

(aku tetap menunggu) ku tetap menunggu
(aku tetap menunggu) ku tetap menunggu
 ku tetap menunggu

Gud nite and bubbye sume ..:)

1 comment:

emmajean said...

NAK TUNGGU SAPE NIE??