Monday, April 11, 2011

Proses membakar lemak = keletihan + keseronokan bersama Ema..!!!!

Dimulakan dengan lafaz Bismillahirrahmanirrahim...


Assalamualaikum...



Hi..kAWAn2..lama bebeno teman xupdate..mesti korang rindu kan..kan..
iyakan ajer..<~^^~>..kalau idak .malu teman.. (cehh..suke2 pakso meke2 sume kan..)


okla..aku bukan apa..sebeno2nya banyak story nak kongsi dan  kabo kat korang sume..
tapi disebabkan kemalasan dan mood yg 'ado je...membuatkan aku ....aku..
sangat..sangat malas..kesian korang kan tak dapat nak baca story2 yang 
bagi aku dah basi pun..cehhh..sorry geng...hehe..


Disebabkan mood aku tengah-tengah ok pagi buta ni..korang minat ke idak
nak tahu ni cite teman xseberapa nak sodap ni..ceeciter..ceeciterrr..XXXX
kalau idak aku bako je..(hahaha..bako jela...xde sape nk dgr citer ikau tu..:p)


Agghh..aku peduli ape..



cite nye gini...


semalam aku berdating sakan gan cik Ema...lokasinya?

Pameran Kasutt di PWTC
 ya..ya..PWTC..itu pun request by cik Ema yg nak sgt tengok pameran kasut..
ikutkan aku malas nak pegi..tempat yang happening macam tu memang 
buatkan kepala aku pening..foning...@#%*...betol tak cik Ema?...

kalau tak silap ni  kasut kuno korea
mcm2 kreativiti dorang tampilkan ..mmg unik la pameran ni..
yg ni kasut choco-late..mmm nyummy..nyummy..




**gambo-gambo di atas aku copy kat google jer..sebab time tu aku 
memang pening +migrain memang malas nak amek gambo..thanks google..


selain tu macam-macam aktiviti disediakan.. pertandingan mendesign kasut..bergambo ala2 princess..foot scanner..lucky draw..tapi yg paling kitorang suke sesi bergambo dgn ..jeng..jeng..
Datuk Jimmy Choo..


Auww..dipeluk Datuk lagi..tapi tanpa kerelaan taw..
tapi sorry cik Ema..ingat upload gambo ko sekali tapi almaklum
memory kad aku low..so terpaksa aku delete untuk memberi ruang 
sesi bergambo seterusnya..(.xpe ema dh transfer kt hp die..g=hehe)


kami tak membeli apa2 kasut pun.. sebab?..kasut yang berkenan dihati tak
mampu dimiliki dan kasut aku berkenan pulak tak ada size yg sesuai..
walhal kasut size 4 itupun longgar..(padahal aku mmg pakai size 4)..
ish..ish...kami pulang dgn perasaan hampa..\


so nak hilangkan stress kami ke lokasi berikutya...


bergambo dulu smentra tggu orderrrrr
choppp2..!!..kita makan dulu di pizza hut....


dan lagi-lagi  lokasi berikutnya.. 

syurga membeli belah..mmg rambang mata..nak2 gah de sale ni

lama giler kitorang kat dalam sogo ni..mahu dekat 2 jam oiii..kami seperti
kelaparan shopping..kerakusan kami mencuba pelbagai baju dan seluar..
aleh-aleh cuma satu je kitorang rembattzz...Ema dengan Seluar Jean Applemints
aku pulak sehelai kemeja Voir..berbaloi ke..tapi itulah pompuan..



seterusnya kami melangkah ke lokasi terakhir..


kebetulan ada pasar malam...memang sesak gak la..
Shawl ni milik Ema ye..aku tlg try jer..
kat jalan TAR ni aku dan Ema shopping sakan..yela lepas gerammm konon xdapat kasut..hehe
nak taw kitorang beli pe..?Ema gan handbag dan shawl dan jeans....
yang giler aku la..hampirt nak complete..Shawl..long Skirt..handbag plus kemeja yg aku beli kat sogo..yesszz..aku memang tamakk..

Oh ya sebelum tu aku nak cite sikit..cik Ema kita dah da niat nak bertudung..
sempat lagi aku ajar dia pakai shawl kat surau PWTC..
siap pakaikan kat dia..tapi sayang pic tu aku dah delete..
kalau tak boleh aku tempek kat sini..korang try la klik blog dia..Ema
mana tahu dia tempek kat blog dia kan...
kita doa sama-sama ye moga niat dia menjadi kenyataan..amin..
ok sampai di sini dulu..agak panjang entry kali ni..almaklum dah lama xupdate..

k bye...mmmuahhhh...:)p


3 comments:

ShidaHaron said...

sempat lagi kan kau bergambar? hahaha. =D

seronok kan? tengok pun tahu. tapi saya ada plan lain. =D

emmajean said...

yezzza... nanti saya upload k

Afrida Abdullah said...

Shida : haha..tpi da ko lgi meriah..
ema : jgn lupe upload k..dorg nk tgk ko pkai shawl..