Thursday, January 6, 2011

"NEW STYLE = NEW LOOK"

ASKUM SEMUA..

Hi kali ni aku nk share kt korang sume tentang percubaan berani mati aku mengubah penampilan diri...
aku ni susah sikit nk mencuba sesuatu yg baru..(biase la dh biase style lme..hehe)

tpi bile tgk page Fatin Liana (http://honeykoyuki.blogspot.com/)  aku rase "jatuh cinta"
(Ops..jgn pk negatif ye..gua bkn les k..hehe) jatuh cinta dgn style die..
aku rase die cute sgt2..suke tgk style die wear "selendang dgn inner..hehe

aku pun  nk cute mcm die gak..(hehe.jgn prasan cik ida oi..fatin 2 pakai pe pun cnteq..)
anyway xkesah la canteq or not..aku ttp nk try..:)p (degilllllll..)

ok..di sini aku nk show kt korg beberapa gambar aku bile tiru style fatin 2 ye...

                             terserlah pipi ku yg bulat                                        ni muke ku nmpak runcing

                                 nmpak tembam                                                  pipi tmbam..ok  ke?

                             ni sbb flash..2 yg cerah..hihi..                                 cntrol ayu la plak..hahaha


p/s : aku xnak syok sndiri..korg rasa sesuaiii ke "STYLE" ni dgn muka aku yg agak  "CHUBBY" ni..hehe
        comment korg yg ikhlas amatla dihargai..:)p

3 comments:

ShidaHaron said...

muka runcing itu cantik! =)

Afrida Abdullah said...

yeke nie..hehe
yg lain xok ke?
klu ok aku nk try.heheh

Anonymous said...

ok r try lgi..
mmg ftin lyana pkai pe pow cntik..
ko pow bley...
tpi klu kte pndai sesuai kn pe kte pkai
semua akn jdi cntik...