Tuesday, January 18, 2011

GILE MELARAM

Dimulakan dengan lafaz Bismillahirrahmanirrahim...


Assalamualaikum...

Entry sebelum ini sy ada memaparkan percubaan berani sy utk mengubah penampilan....
hehe...Di atas sokongan rakan2..sy sudah memberanikan diri mengexplore style2 tudung yg baru..
Ternyata sy rasa lebih cnfident dan lebih cute n anggun gituww...hehe..
(sorry terperasan sekejap..lyn feel..hehe)
Di sini sy dah upload gambo2 sy yg cute itu utk tatapan semua..tgk jela  ye..
free bkn berbayar pun..(Sorry lg..ida mmg slalu perasan..:p)..




nk promote sikit...klip bunga yg aku pakai 2 beli dekat Alieya Collections (Facebook)

P/s : Tabiat aku yg gile melaram ni sudah berjangkit dgn member2..next entry nnti aku akn cuba upload gmbo2 meke2 sume k....


ok.dah habis..!!!sorry la kalau da yg meluat tgk aku suke upload gambo2 sdri...nk wat cam mana..
mmg dh aku gile bergambo..hehehe.sebelum org kutuk better i say sorry..k bye sume...

3 comments:

ShidaHaron said...

pewittt. hahaha. orang dah cakap ok, ko ni degilll. tengok. sekarang, hamboiii. melaram! hahaha. comel! =)

Afrida Abdullah said...

hehe..thanks Shida.

Ms Z said...

cantek! hee.. :)