Saturday, September 17, 2011

Aku dan Dia - part 1....

Dimulakan dengan lafaz Bismillahirrahmanirrahim...
Assalamualaikum...


Morning all... waaaa dah bersarang-sarang dah blog awek senyum nie =) Memandangkan agak bz dengan keje and ehem-ehem... sekarang nie... opsssss terlebih pulak !!! Dah puas kena bebel dengan Blog Emma barulah tangan nie lincah nak menari-nari atas papan keyboard lappy nie.... ayat skema Emma " Angau ..angau jugak!! blog jangan dilupakan !!! ".


Semalam akhirnya jumpa dia...
Cian dating kat hospital jer.... ( sakit laaaa pulak !! dugaan ...)
Tak sangka pulak aku boleh datang dari KL ke Melaka...
Demi sayang ku turutkan.... (ceh ayat tak boleh blahhhhh)
Thanks kawan-kawan aku yang sanggup teman and bawak aku terbang ke Hospital Pantai semalam.... sayang korangggggg muah...muah...muahhh harusssssssssssss

jom tengok sesi photoshoot FREE kteorang kat hospital... hehehhehehe

Auwww..jgn la pandaang gituw syg...malu laaa...hehe

Eleh nk malu konon...k la pandang tempat lain la...kkkkkk

cehhh...majuk la plak...meh pandang sini  meh...
xmow la...pandang akak nurse pun bagusss...demmmmmmmmmmmm

alaaaa...meh pandang kta...uwaaaaaaaaaaaa..nangis  laju2 kang..:p

tgk tue...susah nk pujuk die...gayut pompuan lain plak...demmmmmmmmmmmmm

layan CF pun ok....g la majuk sorang2..malas nk pujuk dahhhhh...wekkkkkkkkkkkkk..Ema pun smpat menyelit tue..kkkkkkkkkkkk

OOOO...syg pandang Naky n Ayue bercanda mesra ek...kkkkkkkk

Tgk tue...btol2 majuk sayang sorang nie..mkn pun xmow dah...

Meh makan meh....wat muka taik plak...kkkkkk

 Haaaaaa....macam tula syg....dont tacing2 too much ok....:) 

Yeaaaaaaaaa.....Syg dh boleh Senyum..barulah leh geng gan awek senyum...kkkkkkk

Wowwww...thanks my frend...Ayu..Ema..Naky...sudi bawak aku ke Hospital...Sayang korang...muah...muah..muah...


Ha..ha..ha.....itula serba sedikit kenangan ber-dating di Hospital.
Atleast .terlepas gak rindu dendammm..kkkkkk...
To my Sayang...jaga diri elok-elok ye...jangan nakal-nakal taw....
(Aish.....Tetibe rindu bertandang lagi...Auwwwwww...)

3 comments:

Eema Eshya said...

weeeee.... dating kat hospital pun boleh jerrrr =)

cayang kamu jugak....

Afrida Abdullah said...

luv u makcik...muahhh..muahhh..muahhhh..kkkkkkkkkkkkk..:)

fiQ'Ra said...

http://fiqracake.blogspot.com/2011/09/contest-im-proud-to-be-muslimah.html