Friday, August 19, 2011

AYAM PENYET - MAJU JUNCTION

Dimulakan dengan lafaz Bismillahirrahmanirrahim...
Assalamualaikum...


 18 Aug (Khamis) @Maju Junction  - Bermacam-macam dugaan hari  ni..semata-mata nak
                              berbuka dekat AYAM PENYET..

Antaranya :

* Basah Kuyup kena HUJAN'
*TErpaksa suruh driver teksi patah balik Amik HP cik DILA yg tertinggal kat OPIS
* Patah Balik amik Duit BALANCE kt LRT Star..

Tapi nasib baikla abang cik Ema kita tolong bookingkan tempat..(Thanks ye ABANG..hahaha..)



Okla..malas nak citer lebih..jom layan gambar kat bawah nie..

Table No.24...tetibaa suke number ni..ehhehe














datang2 terus order n bayar..xmahal pun untuk 4 orang makan.


MINUMAN KAMI YANG PUNYA......HAHAHAHA

Nampak SOdap kan??..bukan nampak jer..memang sodappppp.



Kami order :  Ayam Penyet (mesti try-sodapp)  &  Ikan Bawal Bakar
sodapp weii bagi yang bukan penggemar ikan macam aku pun cakap sodapp..
so pe lagi??tryla weiiiiiiiii.....

NAk-NAk yang ni paling sodappp..

nak taw pe?


walaweiiiii...super duper triple sodapppppp...!!!!!!!!!!!!!

TENGOK dIVA KITA..BERSELERO BONAR...

NIE LAGI SORANG..CIK EMA SAMPAI TULANG2 KULIT2 DIA PELAHAP....

YANG NIE?CIK DILA XUSAH CAKAPLA..KUAT MAKAN + MERATAH..

DAN YANG INI...

HANTU PEDAS..!!!!!!!!!!!MUKA MENAHAN KEPEDASAN..(SAMBAL DIE SODAPP TAWW..)

dah abis makan ingat nak jalan dah..tetiba...



Cik Abang DKNY dtg promote pefume.....



SEMPAT LAGI POSE TUE...HEHEHE (BUAT HAL SENDIRI)

PENDENGAR SETIA..(DALAM HATI " BILA NAK BIS NIE..DAPAT PERFUME FREE OK JUGAK..WAHAHAHHA..

Penyelamat keadaan..

udahla tue abang oiii..jom balik...PEACE!!!!!!!!!!!


hahahaha..itulah antara kronologi-kronologi  yang terjadi sebentar tadi...
ada yang benar dan ada rekaan semata-mata...jadi minta maaf andai tersalah kata..
"SELAMAT BERPUASA"




**Saya dan Ms.Diva Sempat tapawkan sambal yang mablessss dan super duper hit and hot tue...^_^

3 comments:

Taufan Bin Ribut said...

kite hari2 buke kat bazar..tak nak cam kesian lak kan..

Entri Terkini :Tips untuk bangun sahur versi #haramjadah

Entri terdahulu :Kad raya vs Postman

Eema Eshya said...

hahahahah memang marvelous makanan kat situ =) weeeeee

Marina said...

selamat berpuasa...marina bacer sini... salam perkenalan..

www.marinafazli.blogspot.com