Friday, December 17, 2010

"Weekend With My friend - Part 2"

Aku ingat nak update part-2 esok jer..tapi memandangkan aku xde keje nk buat...
nk tido pn lom mgantuk lagi..n then cter pn dh basi..so update jela..janji korg layannnn............!!!!!!!!!!!!!!!

Ahad - 12/12/2010 (Teman Shida Shopping Baju Convo..)

Mula-mula aku ingat malas nk keluar..lagi2 nk kena pegi wedding my saudara la..(ala dekat gan umah jer..)
rase mcm xsempat je..klu pegi msti penat gler kn...
lepas 2..ganie pulak call nk aku temankn die g wedding kwn die..(sorryla ganie xsmpat...ln  kali kena inform awl2..)..ceh rse mcm aku nie artis lak..sume org cari aku..hehe

Tapi aku dh jnji gan Shida..nk xnk kenala kotakn jnji 2...(ish..ish2..baiknye ida ni kn...:p)
>>lagipun shida nk blanje pizza..(hahahah..xbis2 gan pizza..gemok la aku mcm ni..huhu)
yang si eema 2 pulak..menyibuk je nk follow...(aku ok jer..lagi semak lagi meriah kn...)

tiba-tiba..

"cintaku cintaku padamu..hp aku bunyi da..de incoming msg..

Shida : jadi ke nk kuar nie..
Ida : jadila..kul 3 kta jupe kt lrt m.jamek ye..aku ajak ema skali taw..
Shida : ok babeh...

2.00pm - aku n akak aku bserta anak2 buah aku pergila tgk wedding 2..konon2 nk tgk snding  jer(biase kn org snding kul 2..btol x?) tpi betapa hampa dan kecewanyer perasaan aku xdapat tgk ros n husband die snding..huhu..mereka sanding awl...eh2..nie sume akak aku pnye keje...nk sgt g lmbt...dhla aku da janji..
lps mkn 2 aku trus balik..kelam kelibut aku nk siap...tiba2..hp brbunyi..eema kol..

>>"wei makcik jadi ke x ni nk pegi?
>"jap2..aku tgh siap ni..nnti aku  dh gerak aku msg k..

pendekkn cter...dlm kul 3.40 aku smpai kt m.jamek...cnfirm eema la yg 1st smpai..n then aku..shida?
org yg pling lewat..(igt ak yg lmbat..hehe..)..nsib de konsert free...(konsert la sgt..kakakakah..)
>>aku n eema bkn nk tgk si artis 2.."ktorg usha abg2 cameraman...yg pnting"director die"//Sweet gler seyyhh,..hihi..:)p


tengah usha sape 2..hehe

Bile sume dh brkumpul maka bermula  la sesi pncarian "Baju utk convo Cda"..


hei makcik laju jer jln...tggula..penat nie..hehe
jom mkn dulu..thanks 2 Shida coz blanja >>"rezki dpt mkn pizza lg..
(gemok la mcm ni..mn xnyer dh 3 kli mkn pizza mggu 2..neway alhamdulillah.rezki..:)p.)
pembelian yg xdirancang >>hehe..igt nk temankn shida jer shopping...tup2 smpai 2 pasang kasut ak beli..


Finally..Pencarian sudah beakhir...Tahniah Shida..!!!!!!!!!!!!

Ok..Cerita sudah tamat..!!!!Tiada sambungan lg..hehe ..nntikan cerita versi lain pulak ye..
(itupun kalau aku rajin...kihkihkih..)

1 comment:

ShidaHaron said...

ayat besh : ok, bebeh! Hahaha. =p

eh, ade jugak picture saya tuh! Thanx bebeh lagi. Hihi. Yang part kasut tuh, cam xcaye je dia bole beli dua. Hahaha. Dsyat ida ni. =)