Sunday, December 25, 2011

Aku dan Dia - part 2....Segalanya pantas...sangat pantas...mimpi ke nie..????


Dimulakan dengan lafaz Bismillahirrahmanirrahim...
Assalamualaikum...




1st time kenal....

7 tahun lalu....di sinilah aku jumpa dia....


Mama Chop Papa Grill..memang takkan aku lupakan..
banyak kenangan time kerja kat sini...
aku jumpa dia..aku kenal dia..
tapi...dia tak ingat dah..memang kecewa..
tapi...itu sume aku redha...bukan salah dia..
semua tu kuasa Ilahi...

Alhamdulillah akhirnya..kami ditemukan buat kali ke-2 (3/9/11-sat)...



Hari Raya Open House + gathering MBM - Rumah Dia...(memang x sangka..)

Pertemuan kali ke-2 ni..memang sangat-sangat surprise..
even sampai sekarang dia tak penah..tak penah..
 tak penah nak ingat aku time keje mama chop papa grill dulu..
memory dia sgt lemah..(byk makan semut kottt..kkkkkkkkkkk)

dan sume tu terjadiiiiiii.....

sejak aku kenal Camfrog(CF)..

dan terjadilah beberapa kejadian2 yang tak disangkakan..

8 September 2011 >>>segalanya bermula...:)

dan 

1st Date...

Hari Malaysia =1st date aku n si dia..(16 September 2011)
Rasanya..aku dah update story ....klik Aku dan Dia - part 1 ..


7 tahun lalu aku jumpa dia...kenal cuma sekejap..
dulu memang tak rapat...
lepas tu terus masing-masing hilang...
jalani hidup masing-masing...
harungi kisah cinta bertukar ganti...
dan memang tak penah mimpi bertemu kembali...
semua itu ketentuan-NYA...

Dan Kini..

Aku berharap..Aku Memohon...
Agar Ini Kisah Cinta Kami yang terakhir..
Agar Menjalani hidup Bersama-sama..
Tak ada lagi "Kisah Cinta Bertukar Ganti.."

Walaupun Semua seperti Kilat..
Ataupun Seperti Mimpi..
Aku Hanya Memohon Pada Ilahi..
Ketentuan-NYA tetap ku Terima..


Dan Hanya Doa Kupohon...


 Amin..Aminn..Ya Rabbal Alamin...

2 comments:

Emma said...

Amin..amin ya rabbal alamin

saifulizan shaari said...

manisnyer hubungan nie.....